Fra Jupiterlejrens hemmelige arkiv - En probatios dagbog Hljóðbrot

Fra Jupiterlejrens hemmelige arkiv - En probatios dagbog

Fra Jupiterlejrens hemmelige arkiv - En probatios dagbog

Höfundur:
Rick Riordan
Hljóðbók
Rafbók

Claudia er halvgud og skal til optagelsesprøve i Jupiterlejren. Det er en stor ære, og hun er naturligvis nervøs for udfaldet. Og så er det bare ikke nemt at være ny. Claudia forsøger at passe ind blandt de heroiske krigertyper og strateger, men det er svært at finde sin plads uden at gøre sig selv til grin i alle mulige pinlige situationer. Heldigvis er Claudia gjort af et helt særligt stof.
Med humor og fantasi tager Rick Riordan afsæt i de kendte, udbredte mytologier (nordisk, græsk og romersk), og spinder historier, der ikke bare er virkelig morsomme, men som også giver læseren et lærerigt indblik i en gammel verden, hvor guder og mennesker delte nogle superspændende oplevelser.

Rick Riordan (f. 1964) har vundet adskillige priser for sine krimier til det voksne publikum, men han slog først for alvor igennem som forfatter med sin fantasyserie om Percy Jackson. I dag er han desuden kendt serierne "Kane Arkiverne", "Olympens helte" og "Magnus Chase".
Rick Riodan er en mester i at gøre mytologien levende, og hans bøger er oversat til 37 sprog og har solgt mere end 30 millioner eksemplarer.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur
Þýðandi:
Vibeke Nielsen

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Carlsen
Útgefið:
2020-10-08
Lengd:
1Klst. 45Mín
ISBN:
9788726677027

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Carlsen
Útgefið:
2020-10-08
ISBN:
9788711986042

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"