Fru Alms magiska resebyrå. Nya och gamla vänner

Fru Alms magiska resebyrå. Nya och gamla vänner

Fru Alms magiska resebyrå. Nya och gamla vänner

Rafbók

Hilma är äntligen tillbaka i Lysekil hos mormor och morfar – och hos fru Alm med den magiska resebyrån, som gör det möjligt att resa i tiden. Nästan det första som händer är att Hilma gör bort sig för mormors nya granne, Leo. Trots det blir de snart vänner tack vare nakenhunden Zlatan. Leo är inte den enda nyinflyttade i staden. På bänken utanför affären sitter en mystisk kvinna invirad i filtar. Hilma känner på sig att de borde göra något för henne, men vet inte riktigt vad. Allt håller på att gå fel när de plötsligt får hjälp från oväntat håll. Hilma förstår att varje människa bär på sin egen historia och att allt inte nödvändigtvis är vad det ser ut att vara.

Nya och gamla vänner är en fristående fortsättning på fru Alms magiska resebyrå.

Tips och pyssel
I slutet av boken har Hilma och de andra i berättelsen samlat sina bästa tips. Här får du till exempel veta hur du lagar goda pannkakor.

Boken passar barn i åldern 9-12 år.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Barnabækur
Seríur:
Fru Alm: 2

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Idus Förlag
Útgefið:
2019-04-23
ISBN:
9789175773179

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"