Fryd

Höfundur:
Nelly Sander
Rafbók

Ninkah er en lidt ulykkelig fyrreårig mor til to teenagere. Jobbet som personalechef i Nybank virker ligegyldigt, og hun er skuffet over sin mangeårige ægtefælle Lars, som i hendes øjne er gået helt i frø. Da Ninkah tager det første, lillebitte skridt mod at blive gladere, vifter skæbnen ganske uventet med et nærmest uimodståeligt tilbud om et inspirerende liv i Berlin. Er det her, Ninkah skal finde lykken sammen med én, der siger, han forguder hende og vil præsentere hende for en perlerække af byens kulturelle frontfigurer?
Pludselig introduceres Ninkah imidlertid også for en ganske anderledes verden, da hun - tilsyneladende tilfældigt - møder det unge søskendepar Gerda og Povl. De fortæller, at de bor i et unikt paradis helt derude, hvor tiden er gået i stå. De inviterer hende gæstfrit med hjem, så hun selv kan opleve deres smukke, skjulte sted, hvor de lever i pagt med naturen og med fokus på de nære ting. Kan et moderne menneske som Ninkah leve lykkeligt i et paradis helt uden ondskab, stolthed og andre menneskelige svagheder? Og har hun overhovedet noget valg?

Uddrag af bogen:
- Emne eller ikke emne? spurgte Povl.
- Helt klart emne, sagde Gerda, spændt på, om Povl var enig. Det var kun ham, der kunne bestemme det, men de var ikke i en position, der tillod dem at være kræsne. Omvendt ville et fejlskøn måske få helt uoverskuelige konsekvenser.
- Jeg tror, du har ret. Ellers havde jeg heller ikke købt biksemad til tre, vel?
Gerda kiggede på ham med et intenst blik. - Kan du se, at det var godt, vi fik lov at købe flybilletter til København? Jeg tænkte nok, at der ville være større potentiale her end i Aalborg. Og så i en bar, tilføjede hun med et lille grin.
De smilede til hinanden. Begge lettede over, at de endelig havde fundet én.

Om forfatteren:
Nelly Sander (f. 1966) er født og opvokset i Skagen, men har det meste af sit voksenliv boet i Aalborg, hvor en del af hendes debutroman "fryd" foregår. Hun er uddannet cand.mag. i sprog og internationale forhold og har i mange år arbejdet med kommunikation og marketing. I sommeren 2011 flyttede Nelly sammen med sin familie til Oman i Mellemøsten, hvor hun nyder muligheden for at fordybe sig i sin skrivning og blandt andet er aktiv i et internationalt forfatterfællesskab.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Forlaget Mellemgaard
Útgefið:
2012-11-17
ISBN:
9788792975751

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"