Grib dagen

Grib dagen

Grib dagen

Höfundur:
Saul Bellow
Rafbók

Den midaldrende, mislykkede skuespiller Tommy Wilhelm er i krise. Allerede i ungdommen lod han sig lokke af den amerikanske drøm, og han har stræbt efter at opnå succes. Da han bliver ældre indser han, at idealet er en tom skal, men da er han fanget ind og kan ikke slippe ud igen. Vi følger Tommy Wilhelm gennem en enkelt dag, hvor han tvinges til at gøre op med sin fortid og acceptere livet, som det er.

Den canadisk-amerikanske forfatter Saul Bellow (1915-2005) regnes blandt de største amerikanske forfattere efter 2. verdenskrig. Saul Bellow har været professor ved flere prominente amerikanske universiteter og har vundet mange prestigefulde priser for sine samfundskritiske romaner – heriblandt Nobelprisen i litteratur i 1976.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur
Þýðandi:
Michael Tejn

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2018-01-02
ISBN:
9788711653869

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"