Gruppen Hljóðbrot

Gruppen

Prófa Storytel

Gruppen

Höfundur:
Mary McCarthy
Lesari:
Lo Kauppi
Hljóðbók
Rafbók

1963 ansågs den chockerande frispråkig och såldes i miljonupplagor. Idag räknas Mary McCarthys klassiker Gruppen, om åtta nyexaminerade studiekamrater som möter ett hårdare liv i 1930-talets New York, som en milstolpe i den moderna litteraturen. En skamlöst underhållande och bitsk kollektivroman om det moderna livets villkor, konstant relevant.”Att kalla Gruppen för urkällan i traditionen att skildra unga urbana kvinnors strävan inom områden som sex, relationer och karriär är ingen överdrift.” Kristofer Ahlström DN”Uppslukande, rolig, plågsam – jag betraktar den som ett mästerverk.” Hilary Mantel

Tungumál:
sænska
Titill á frummáli:
The Group
Þýðandi:
Amanda Svensson

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Bonnier Audio
Útgefið:
2017-04-11
Lengd:
17Klst. 20Mín
ISBN:
9789176514863

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Albert Bonniers förlag
Útgefið:
2017-04-11
ISBN:
9789100169459

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"