Gyser-trioen: Skygger i skoven

Gyser-trioen: Skygger i skoven

Gyser-trioen: Skygger i skoven

Höfundur:
Thomas Halling
Rafbók

Det vil løbe dig koldt ned ad ryggen, når du læser om Anna, der føler sig draget mod et forladt gravsted på kirkegården. Du vil gyse, når du læser om Agnes, hvis lillebror Lasse forsvinder ind i et mystisk hus fuldt af tavse børn. Dine tænder vil klapre, når du kommer til historien om Hampus, der bliver lukket inde i en fangekælder sammen med en uhyggelig rundviser. Og du vil sukke dybt, når du sammen med Oscar oplever kærligheden for første gang - en meget sælsom kærlighed ...

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur
Þýðandi:
Karen Vad Bruun

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Carlsen
Útgefið:
2014-07-01
ISBN:
9788711343852

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"