Ham med foden i spinaten og andre noveller

Ham med foden i spinaten og andre noveller

Ham med foden i spinaten og andre noveller

Höfundur:
Saul Bellow
Rafbók

Fem længere, tragikomiske noveller fra forfatter Saul Bellows hjemby, Chicago.

Novellerne stiller skarpt på en række karakterer akkurat som de oplever en form for opvågnen midt i deres kaotiske hverdag. Med en øget bevidsthed kommer også tvivlen og lysten til handling. Spørgsmålet er blot, om det altid er en god idé?


Indhold

"Ham med foden i spinaten"

"Hvordan er dagen gået for jer?"

"Zetland"

"af et karaktervidne"

"Et sølvfad"

"Fætre og kusiner"
Den canadisk-amerikanske forfatter Saul Bellows (1915-2005) regnes blandt de største amerikanske forfattere efter 2. verdenskrig. Saul Bellows har været professor ved flere prominente amerikanske universiteter og har vundet mange prestigiøse priser for sine samfundskritiske romaner.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Smásögur
Þýðandi:
Niels Brunse

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2016-11-04
ISBN:
9788711653876

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"