Havet om vort hus

Havet om vort hus

Havet om vort hus

Höfundur:
Tage Voss
Rafbók

"Om vort hus mumler havet, dag og nat. Hvor i landet vi end bor, føler vi havet om os, nærmere eller fjernere. I vort lille land er det få, som ikke har rejst på det og ingen, som ikke har set det. Mange af os har det så nært, at dets lyde bliver akkompagnement til vore dage, skibenes tuden ude i disen når vore ører gennem mangen nats halvvågne drømme."

Den ihærdige sejler Tage Voss filosoferer over lystsejladsens glæder, og hvad havet betyder for danskerne som helhed og det enkelte menneske generelt.

Tage Voss (f. 1918) er en dansk læge, forfatter og samfundsdebattør, der står bag en lang række romaner, essays og fagbøger. Han har bred erfaring inden for mange sundhedsområder og har gennem årene engageret sig i både den praktiske og den etiske side af lægegerningen.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2016-11-11
ISBN:
9788711649954

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"