106 Umsagnir
3.54
Seríur
Hluti 199 af 221
Tungumál
sænska
Flokkur
Rómantík
Lengd
5Klst. 15Mín

Helgonet och syndaren

Höfundur: Barbara Cartland Lesari: Kim Rhedin Hüttner Hljóðbók og Rafbók

Efter sina föräldrars tragiska död får Pandora flytta in hos sin farbror, biskopen av Winchester. Hon har aldrig varit lycklig i sitt nya hem, men olyckan når nya höjder när hon råkar överhöra ett samtal mellan biskopen och hans fru. Hon får veta att de planerar att gifta bort henne med den förmögne Prosper Whiteridge. Det tjänar ingenting till att protestera mot sin förmyndares vilja, men kanske kan hon plantera en ovilja hos sin tilltänkta make. Pandora reser iväg för att besöka sin kusin, den dekadenta greven av Chartwood. Han är ökänd för att umgås med kvinnor som ingen anständig man skulle beblanda sig med, och hon hoppas att hans dåliga rykte ska fläcka av sig på henne. Men kusinens leverne är värre än hon väntat sig och hon blir förfärad över de skandalösa ting som föregår där.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

© 2018 SAGA Egmont (Hljóðbók) ISBN: 9788711776926 © 2020 SAGA Egmont (Rafbók) ISBN: 9788711657072 Þýðandi: Lena Hansen

Skoða meira af

Aðrir kunnu líka að meta...