Herzog Hljóðbrot

Herzog

Prófa Storytel

Herzog

Höfundur:
Saul Bellow
Lesari:
Ejvind Haas
Hljóðbók
Rafbók

Den 47-årige jødisk-amerikanske litteraturprofessor Moses Herzogs liv bryder sammen, da han opdager, at hans kone og hans bedste ven har en affære. I hovedet begynder han at skrive breve til venner, familie og forskellige berømtheder. Breve, han aldrig sender, men som alle udtrykker skuffelse med modtageren eller undskylder for den skuffelse, han selv har været for andre.

"Herzog" regnes som et af Saul Bellows hovedværker. Romanen blev til som en slags hævn over Bellows anden kone og hans bedste ven, der bedrog ham.

Den canadisk-amerikanske forfatter Saul Bellow (1915-2005) regnes blandt de største amerikanske forfattere efter 2. verdenskrig. Saul Bellow har været professor ved flere prominente amerikanske universiteter og har vundet mange prestigefulde priser for sine samfundskritiske romaner – heriblandt Nobelprisen i litteratur i 1976.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur
Þýðandi:
Michael Tejn

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2017-11-06
Lengd:
17Klst. 48Mín
ISBN:
9788711824658

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2017-04-27
ISBN:
9788711653883

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"