Human Leadership: 5 genveje til ambitiøse resultater og et liv, du ikke fortryder Hljóðbrot

Human Leadership: 5 genveje til ambitiøse resultater og et liv, du ikke fortryder

Prófa Storytel

Human Leadership: 5 genveje til ambitiøse resultater og et liv, du ikke fortryder

Höfundur:
Rie Dalsgaard
Hljóðbók

Leverer du middelgode resultater, men ved inderst inde, at potentialet er større?
Oplever du, at ”løb hurtigere” og ”arbejd flere timer” ikke virker, når du vil lykkes på et nyt niveau som leder?
Er du bange for, at du ikke kan nå de ambitiøse mål indenfor normal arbejdstid, så det bliver på bekostning af helbred, fritid og familieliv, hvis du går efter dem?
Undlader du at stile højere, fordi du tror, det kræver, at du skal være et ubehageligt og andet menneske, end du er?

Mange af os tror, at større succes i jobbet betyder større omkostninger privat eller personligt. Men det behøver ikke at være enten-eller. Human Leadership er baseret på et både-og-mindset, der gør det muligt for dig både at udleve dine lederambitioner og at leve et liv, du ikke fortryder.

I HUMAN LEADERSHIP – 5 genveje til ambitiøse resultater og et liv, du ikke fortryder får du indsigter og værktøjer til at facilitere udvikling, så både du og dine medarbejdere kommer til at trives og lykkes på et nyt niveau. Du lærer også at styre udenom de 5 omveje, der oftest forhindrer ledere i at udleve potentialet – ikkeledelse, knoklesporet, rollespil, tidsillusionen og lyseslukker. I stedet for at tage omvejene, der forsinker de ambitiøse resultater, kan du vælge de 5 genveje – forstå ledelse og mennesker, tag en helhjertet beslutning, vær en stemme, vær en rollemodel, og gør en positiv forskel – og lykkes hurtigere med dine mål.

I bogen møder du administrerende direktør Henrik Bodskov (IBM Danmark), nordisk direktør Jens Andersen (Ascom), partner Henrik Wellejus (Deloitte) og tidligere koncernchef Stine Bosse (Tryg), der alle tror på det menneskelige potentiale og er bevidste om, hvor stor en rolle deres egen lederadfærd spiller i forhold til medarbejdernes trivsel og succes. CHRO Ulf Hahnemann (A.P. Møller-Mærsk) har skrevet forordet.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Skriveværkstedet
Útgefið:
2021-06-28
Lengd:
5Klst. 41Mín
ISBN:
9788797276723

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"