Huset med den røde postkasse

Huset med den røde postkasse

Huset med den røde postkasse

Höfundur:
Charlotte Inuk
Rafbók

Selena på syv år er vokset op i et trygt hjem og har aldrig oplevet de voksnes ondskab. Det ændrer sig, da hendes mor en fredag aften får gæster. De virker alle sammen så søde og rare, når de sidder sammen og snakker. Men én af dem er ikke, hvad han giver sig ud for at være. Da han krænker Selena seksuelt, finder den lille pige ud af, hvor stærk og modig hendes mor kan være, når det er nødvendigt.

Charlotte Inuk er en dansk forfatter, der har skrevet en lang række romaner. Hun debuterede i 1982 med romanen "Maria Mia". I 1993 modtog Charlotte Inuk som den indtil da yngste prismodtager Kulturministeriets Børne- og Ungdomsbogspris. Flertallet af Charlotte Inuks romaner kan ikke desto mindre læses af både unge og voksne.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
SAGA Egmont
Útgefið:
2019-08-09
ISBN:
9788726134735

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"