I lågor : Brandtal till världen för en Green New Deal

I lågor : Brandtal till världen för en Green New Deal

I lågor : Brandtal till världen för en Green New Deal

Höfundur:
Naomi Klein
Rafbók

I sin nya bok samlar en av vår tids mest framstående författare och aktivister all sin kraft för att visa vad som står på spel om vi väljer att bortse från den brinnande miljöfrågan. I en blandning av nyskrivna texter och tidigare artiklar analyserar hon konflikten mellan ekologiskt tänkande och vår tids leva i nuet-mantra. Men framför allt betonar hon hur vi fortfarande har en möjlighet att anta den utmaning som klimatkrisen utgör. Bara vi är villiga att förändra de system som konstant bidrar till den.

Naomi Klein blev världsberömd för sin debutbok No Logo: Märkena, marknaden, motståndet som blev den globala rättviserörelsens viktigaste skrift. Hon följde sedan upp den med Chockdoktrinen: Katastrofkapitalismens genombrott, Det här förändrar allt: Kapitalismen kontra klimatet och nu senast Nej är inte nog: Så står vi emot Trumps chockdoktrin och skapar en ny värld.

Tungumál:
sænska
Þýðandi:
Fredrika Spindler

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Ordfront
Útgefið:
2020-03-16
ISBN:
9789170378256

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"