Israel fra 1948 til 1958. Fra politisk selvstændighed mod økonomisk uafhængighed

Israel fra 1948 til 1958. Fra politisk selvstændighed mod økonomisk uafhængighed

Israel fra 1948 til 1958. Fra politisk selvstændighed mod økonomisk uafhængighed

Höfundur:
Herbert Pundik
Rafbók

Årene mellem 1948 og 1958 blev skelsættende for den nyoprettede stat Israel, der helt fra fødslen delte vandene. Den dansk-jødiske journalist og forfatter Herbert Pundik var med fra starten, da det nye land skulle forsvares og bygges op. Her fortæller han, hvordan Israel på bare ti år udviklede sig til et politisk selvstændigt og økonomisk uafhængigt land.

Herbert Pundik (f. 1927) er en dansk journalist og forfatter. Pundik har siden 1965 pendlet mellem Tel Aviv og København, også mens han var chefredaktør på Politiken fra 1970-93. Bag sig har han en lang række priser for sit arbejde som udenrigskorrespondent, blandt andet den fornemme Cavling-pris, samt flere bøger om Israel og livet som jøde i Danmark. Pundik er i dag rejseleder i Israel/Palæstina og skribent for Politiken.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2019-08-14
ISBN:
9788726115192

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"