Jerusalem tur-retur

Jerusalem tur-retur

Jerusalem tur-retur

Höfundur:
Saul Bellow
Rafbók

I 1975 besøgte den jødisk-amerikanske forfatter Saul Bellow Israel, og det udmøntede sig i bogen "Jerusalem tur-retur", hvori han fortæller om sine indtryk og oplevelser på rejsen – både på et personligt og på et politisk-religiøst plan.

Den canadisk-amerikanske forfatter Saul Bellow (1915-2005) regnes blandt de største amerikanske forfattere efter 2. verdenskrig. Saul Bellow har været professor ved flere prominente amerikanske universiteter og har vundet mange prestigefulde priser for sine samfundskritiske romaner – heriblandt Nobelprisen i litteratur i 1976.

Tungumál:
danska
Þýðandi:
Ib Christiansen

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2017-04-27
ISBN:
9788711649732

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"