Joes bog Hljóðbrot

Joes bog

Prófa Storytel

Joes bog

Höfundur:
Jonathan Tropper
Hljóðbók
Rafbók

Det er næsten umuligt at skrive en bestseller. Og det er næsten lige så svært at fornærme en hel by. Men som den stræber, Joe Goffman nu engang er, formår han at gøre begge dele på én gang. Hans satiriske debutroman om hjembyen Bush Falls giver ham mange fjender, men også en tilværelse som succesforfatter på Manhattan.
Efter sytten års fravær bliver han kaldt hjem til sin fars dødsleje og til byen, hvis indbyggere nu står i kø for at fortælle ham, hvad de mener om ham. Pludselig står han ansigt til ansigt med en fortid, der slet ikke er forbi endnu, og en ungdom, som han aldrig er vokset fra.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Rómantík
Þýðandi:
Allan Hilton Andersen

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Modtryk
Útgefið:
2016-09-19
Lengd:
10Klst. 32Mín
ISBN:
9788771466669

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Modtryk
Útgefið:
2016-09-26
ISBN:
9788771466652

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"