Jomfruen med enehjørningen Hljóðbrot

Jomfruen med enehjørningen

Jomfruen med enehjørningen

Höfundur:
Tracy Chevalier
Hljóðbók
Rafbók

Det var hans livs opgave...

Paris 1490. Nicolas des Innocents får til opgave at designe seks billedtapeter til adelsmanden Jean Le Viste. Nicolas går til arbejdet med stor iver. Lige så stor iver udviser han i sit forsøg på at forføre Le Vistes purunge datter, Claude. Nicolas bliver hurtigt en brik i det komplekse spil i Le Viste-husholdningen: Mellem mand og kone, forældre og børn, forførere og tyende.

Det var et helt nyt design...

Bruxelles 1490. Den velrenommerede billedvæver Georges de la Chapelle påtager sig at væve tæpperne. Han har aldrig tidligere sat så meget på spil for at færdiggøre en opgave. Der bliver vendt op og ned på alt i hans værksted, da den parisiske skørtejæger Nicolas dukker op. Snart er også la Chapelle-familien vævet ind i et spind af fristelse og forførelse.

Tungumál:
danska
Þýðandi:
Inge-Lise Jespersgård

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Jentas
Útgefið:
2016-06-28
Lengd:
8Klst. 35Mín
ISBN:
9788771074734

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Jentas A/S
Útgefið:
2012-10-30
ISBN:
9788771071948

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"