Kaos og verden - Broerne til verden 7 Hljóðbrot

Kaos og verden - Broerne til verden 7

Prófa Storytel

Kaos og verden - Broerne til verden 7

Höfundur:
Stig Dalager
Hljóðbók

Den danske advokat Jon Bæksgård påtager sig at føre en patent- og IT-tyverisag for sin ven Claus Berglund og hans firma Avatars Unlimited i Silicon Valley. Sagen fører ham ind i en labyrintisk og giftig verden med hightech-konkurrence og beskidt politisk spil i et Washington DC, hvor Trump er blevet valgt som præsident, og hvor alle midler gælder. Fortællingen trækker tråde til fortidige hændelser i USA’s historie, og undervejs glider nutiden sammen med fortiden og drøm sammen med virkelighed.
"Kaos og verden" er en stort anlagt roman om verdens tilstand og om menneskelige relationer, som udspiller sig i København, Washington DC og Palo Alto i Silicon Valley. Med spændingsmættet handling og stort persongalleri spejler den det opbrud i værdier og normer og den krisestemning, der præger vores tid.

Stig Dalager (f. 1952) er en dansk forfatter, dokumentarfilmskaber og manuskriptforfatter. Han debuterede i 1980 med "Hærværksforeningen og andre noveller", og sidenhen er det blevet til 55 værker, hvoraf mange er oversat til fremmedsprog, ligesom flere af hans skuespil er blevet opført rundt omkring i verden, blandt andet i New York. Stig Dalager bevæger sig inden for genrerne historisk roman, psykologisk realisme, noveller og dokumentariske romaner.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Glæpasögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2021-05-06
Lengd:
18Klst. 20Mín
ISBN:
9788726749502

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"