Khadzji-Murat

Khadzji-Murat

Khadzji-Murat

Höfundur:
Lev Tolstoj
Rafbók

Kortromanen "Khadzji-Murat" fra 1912 var Lev Tolstojs sidste værk og udgør en mesterlig afslutning på et af verdenshistoriens mest markante forfatterskaber.

"Khadzji-Murat" er historien om en legendariske kaukasiske oprørskriger Khadzji-Murat, som har kæmpet tappert og indædt mod det russiske kejserrige. Efter en strid med sin overordnede går han imidlertid over til russerne, for blot at erfare at ingen af siderne længere stoler på ham. Russerne byder ham først velkommen, men spærrer ham siden inde som formodet spion. Da Murat under sit fangenskab får nys om, at hans kone og søn bliver holdt til fange af tjetjenerne, sætter han alt ind på at frelse sin familie.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur
Þýðandi:
Trine Søndergaard

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Hoff & Poulsen
Útgefið:
2017-04-26
ISBN:
9788793279247

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"