Koldfronter Hljóðbrot

Koldfronter

Koldfronter

Höfundur:
Keld Broksø
Hljóðbók
Rafbók

På Vestre Kirkegård i København ligger 10.000 tyske krigsflygtninge fra Anden Verdenskrig begravet. Ved et tilfælde opdages det, at nogle vigtige dokumenter er forsvundet fra en af gravene, og bliver de ikke fundet i tide, kan de blive gnisten, der antænder den højspændte situation mellem Rusland og EU og NATO, der udspiller sig i år 2017. Undervejs vikles helt almindelige mennesker ind i det storpolitiske spil, og de ser deres liv og tilværelse blive sat over styr i en situation, de ikke har nogen kontrol over.

Handlingen i Keld Broksøs "Koldfronter" udspiller sig i et storpolitisk klima, hvor forholdet mellem Rusland og EU og NATO bliver koldere og koldere. Den trækker tråde tilbage til Anden Verdenskrig og Den Kolde Krig, som truer med at vende tilbage med fornyet styrke.

Den danske forfatter Keld Broksø (f. 1960) står bag flere thrillere og krimier, hvis handling ofte finder sted som en del af en aktuel konflikt. Ved siden af virket som forfatter arbejder Keld Broksø som journalist og kommunikationsrådgiver.

"Rigtig god og meget skræmmende aktuel thriller." 4 stjerner, Bachs bøger

"Et plot… som forfatteren får foldet flot ud." 4 stjerner, Fyens Stiftstidende. Læs mere om bogen og se den spændende trailer på www.koldfronter.dk

Tungumál:
danska
Flokkur:
Spennusögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2017-08-14
Lengd:
14Klst. 55Mín
ISBN:
9788711851937

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
KB Kommunikation
Útgefið:
2018-07-05
ISBN:
9788797073629

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"