Konsten att vara kvinna Hljóðbrot

Konsten att vara kvinna

Prófa Storytel

Konsten att vara kvinna

Höfundur:
Caitlin Moran
Lesari:
Rachel Mohlin
Hljóðbók
Rafbók

Det har aldrig varit lättare att vara kvinna. Vi har rösträtt och p-piller och vi har inte blivit brända som häxor sedan 1700-talet. Men det återstår några små frågor ...Varför måste vi ta bort allt hår på kroppen? Varför är bh:n så obekväm? Och varför frågar alla när man ska skaffa barn?

Boken börjar på Caitlin Morans bedrövliga 13-årsdag (hon väger 80 kilo, har inga vänner och pojkar kastar grus efter henne) och fortsätter genom tonårstiden, till arbetsplatser och strippklubbar, genom kärlek, övervikt, abort, shopping och moderskap. Det är som att få förtroenden från en god vän – ocensurerat, ärligt och fruktansvärt roligt.Konsten att vara kvinna är ett självbiografiskt, feministiskt manifest.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Ævisögur
Titill á frummáli:
How to be a Woman
Þýðandi:
Molle Kanmert Sjölander

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Bonnier Audio
Útgefið:
2013-06-04
Lengd:
10Klst. 58Mín
ISBN:
9789173486972

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Albert Bonniers förlag
Útgefið:
2012-07-24
ISBN:
9789100131111

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"