Krig og fred

Krig og fred

Krig og fred

Höfundur:
Lev Tolstoj
Rafbók

I "Krig og fred" tegner Lev Tolstoj et psykologisk portræt af fem aristokratiske familier under Napoleonskrigene i starten af 1800-tallet. Tolstoj lader sine fiktive karakterer møde historiske personer, som præsenterer os for de krigens væsen på en helt personlig måde. Romantiske beskrivelser af overdådige baller i Moskvas finere selskab står i skarp kontrast til de grusomt realistiske skildringer fra slagmarken, mens krigen rykker tættere og tættere på og truer den komfortable tilværelse, som aristokratiet tager for givet.

Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Rosenkilde & Bahnhof
Útgefið:
2016-04-14
ISBN:
9788792883568

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"