Krimi med Lotte Petri og Morten Remar Hljóðbrot

Krimi med Lotte Petri og Morten Remar

Prófa Storytel

Krimi med Lotte Petri og Morten Remar

Höfundur:
Storydays
Hljóðbók

Hvad kendetegner en god spændingsfyldt krimi? Og vidste du at der mangler en essentiel ingrediens før kombinationen af vand og en tændt hårtørrer kan blive fatal?

Forfatterne Lotte Petri og Morten Remar har begge flere krimier bag sig. I øjeblikket er de hver især i gang med en Mofibo Original krimiserie; hhv. Petris ’Blodengel’ og Remars ’FINK’. I selskab med Marie Louise Toksvig taler de om, hvordan man skriver en fængende krimi. Begge forfattere giver en smagsprøve på deres krimiserier og uddyber, hvor vigtigt det er at skabe historier, som læseren ikke kan slippe og hovedkarakter med dybde. De fortæller også om, hvordan de finder inspirationen til gerningsmændene og de bestialske mord - og hvor meget research der ligger bag de detaljer som fører læseren helt ind i krimifortællingens univers.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Storytel Original
Útgefið:
2021-02-08
Lengd:
30Mín
ISBN:
0408710014698

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"