212 Umsagnir
3.78
Tungumál
sænska
Flokkur
Skáldsögur
Lengd
17Klst. 47Mín

Krona eller klave

Höfundur: Jeffrey Archer Lesari: Magdi Saleh Hljóðbók og Rafbók

I mitten av 1900-talet föds Alexander Karpenko i ryska Leningrad, och det står genast klart att han inte är som alla andra barn. Alexander är en ledare. Någon som kan få ett helt land att följa hans minsta vink. Men innan han hinner utveckla sina talanger händer något som ska förändra hans liv för all framtid. Hans far blir brutalt avrättad av KGB - och resten av familjen tvingas fly för sin egen överlevnad.

Alexander och hans mamma har två val. De kan antingen hoppa på ett fartyg som är på väg till USA - eller ett som ska till Storbritannien. Vilket det blir får slumpen avgöra. Krona eller klave. Men en oväntad vändning gör att Alexander till slut spenderar sitt liv på två olika kontinenter. Allt medan han sakta inser att han måste våga möta sitt förflutna i hemlandet. Han måste se till att uppfylla sitt öde.

Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.

© 2021 SAGA Egmont (Hljóðbók) ISBN: 9788726467017 © 2021 SAGA Egmont (Rafbók) ISBN: 9788726466492 Þýðandi: Bo Samuelsson

Skoða meira af