691 umsagnir
4.14
Seríur
Hluti 2 af 2
Tungumál
danska
Flokkur
Rómantík
Lengd
9Klst.

Kvinderne på Flanagans

Höfundur: Åsa Hellberg Lesari: Ellen Hillingsø Hljóðbók og Rafbók

London, 1980’erne. På det berømte luksushotel Flanagans har de to veninder Elinor og Emma overtaget driften efter den forrige ejer, Linda Lansing. De har bogstaveligt talt arbejdet sig op fra bunden og med stor succes. Forretningen går strålende, men prisen for at nå dertil har været høj.
Drømmen er, at deres unge døtre, Frankie og Billie, engang vil overtage hotellet, men de har begge travlt med at finde deres egne veje – så langt væk fra Flanagans som muligt. På det personlige plan er både Elinor og Emma under pres, og dertil kommer, at en skamfuld hemmelighed ligger og ulmer mellem dem. Kan sandheden tåle at komme for dagens lys? Hvor stærkt er Elinor og Emmas venskab i virkeligheden?

"Kvinderne på Flanagans" er anden bog i trilogien om luksushotellet med masser af drama, intriger og kærlighed.

Åsa Hellberg (f. 1962) bor i Farsta, Stockholm, og har skrevet i alt 13 bøger. Hun er en af Sveriges store bestsellerforfattere, og samlet set har hendes bøger solgt næsten en million eksemplarer. Hun skriver feel-good- og kærlighedsromaner, bl.a. den succesfulde serie om Sonja, der også er udkommet på dansk. "Kvinderne på Flanagans" er anden bog i trilogien om hotellet Flanagans.

© 2021 Lindhardt og Ringhof (Hljóðbók) ISBN: 9788726653212 © 2021 Lindhardt og Ringhof (Rafbók) ISBN: 9788711994122 Þýðandi: Louise Urth Olsen

Skoða meira af

Aðrir kunnu líka að meta...