47 Umsagnir
3.79
Tungumál
sænska
Flokkur
Smásögur
Lengd
6Klst. 25Mín

Kvitt eller dubbelt

Höfundur: Jeffrey Archer Lesari: Johan Svensson Hljóðbók og Rafbók

Vad händer med den unga detektiven från Neapel som reser till Italien för att ta reda på vem som dödade borgmästaren? Och den pretentiösa skolpojken som upptäcker hur hans far egentligen kommit över sina rikedomar? Eller de två unga kvinnor under 1930-talet, varav en hamnar i trubbel när hon liftar och den andra dristar sig till att utmana männen på sitt universitet, med oanade konsekvenser?

Novellerna i Jeffrey Archers "Kvitt eller dubbelt" är inspirerade av de människor han mött, de historier han stött på och de länder han besökt de senaste tio åren. Denna blandning av gripande och originella berättelser är ännu ett bevis på att Jeffrey Archer är en av vår tids största berättare, när han för första gången på ett decennium återvänder till novellformatet.

Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.

© 2021 SAGA Egmont (Hljóðbók) ISBN: 9788726467024 © 2020 SAGA Egmont (Rafbók) ISBN: 9788726466485 Þýðandi: Elin Pirttimaa Rosén

Skoða meira af