Læsehest med teaterkikkert

Læsehest med teaterkikkert

Læsehest med teaterkikkert

Rafbók

LÆSEHEST MED TEATERKIKKERT er en samling af Johannes Møllehaves dejligste oplevelser med Shakespeare, Molière, Holberg, Ibsen, Strindberg, Tennessee Williams, Ingmar Bergman, Samuel Beckett og Markus-evangeliet.

Der findes yderligere tre Læsehest-bøger: LÆSEHEST MED GÅSEØJNE – om gode oplevelser med verdenslitteraturen og LÆSEHEST MED VERSEFØDDER - om gode oplevelser med poesien og LÆSEHEST MED ÆSELØRER – om oplevelser med dansk litteratur.

Johannes Møllehave (f. 1937) har siden debuten i 1975 med PÅ MYRENS FODSTI udgivet over 60 bøger: erindringer, romaner, prædikensamlinger, børnebøger, læsninger med meget mere.

"Han er den bedste litterære formidler i dette land. Ingen kan som han tilegne sig et værk og sende det videre til læseren, så denne læser dels frydes, dels sporenstregs iler af sted for at tilegne sig værket i original ... Hvilken appetit, hvilken oplagthed på ånd og passion" – Ulrik Høy, Weekendavisen

"Johannes Møllehave genskaber teatrets aktive fortryllelse og mening." – Bettina Heltberg, Politiken

"Humoren, paradokset, er her som ofte før Møllehaves vejviser ind i kunsten og tilværelsen." – Marie-Louise Kjølbye, Information

"De første otte sider klukker man og ler, så tårerne triller ned ad kinderne ... Det er en forrygende morsom optakt for en bog, der henvender sig til alle, som elsker Møllehaves tryllerier og leg med ord – og til alle teater-interesserede, hvad enten de er enige med Møllehave eller ej." – Holger Ruppert, B.T.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Smásögur

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2015-06-18
ISBN:
9788711399385

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"