L. Sherman & Rikke Ella Andrup taler med Marie Louise Toksvig om erotisk litteratur Hljóðbrot

L. Sherman & Rikke Ella Andrup taler med Marie Louise Toksvig om erotisk litteratur

Prófa Storytel

L. Sherman & Rikke Ella Andrup taler med Marie Louise Toksvig om erotisk litteratur

Höfundur:
Storydays
Hljóðbók

Corona-pandemien har sat skub i lytningen af erotisk litteratur. En af de mest populære serier er L. Shermans erotiske serie ‘Fortabt’. Men hvad er erotik egentlig, og beskriver det overhovedet L. Shermans genre?

Selv fortæller forfatteren, sammen med redaktør Rikke Ella Andrup, om forskellen mellem erotik og dét der kaldes ’new romance’. De kommer også ind på, hvordan Sherman har formået at gøre en almen dansk by, Aarhus, eksotisk og sexet – og ikke mindst, hvordan en body tequila-scene på en bar kan være mindst lige så ophidsende som eksplicitte sex-scener i andet erotisk litteratur. Èn ting er sikkert, studiets temperatur stiger minut for minut.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Storytel Original
Útgefið:
2021-02-08
Lengd:
26Mín
ISBN:
0408710014711

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"