Levende begravet

Levende begravet

Levende begravet

Höfundur:
Nooshin Kazemian
Rafbók

Romanen er inspireret af prinsesse Dianas liv og handler om den unge kvinde Sofia. Hun er en kvinde, der har de samme drømme som de fleste unge piger. Hun er naiv og ser verden og dens begivenheder meget enkelt. Men livet er som et bølgende hav, der viser Sofia noget helt andet, end hun forventede. Hun kommer til at opleve svære dilemmaer og må tage beslutninger, som hun tror vil gøre hende lykkelig. Men skæbnen vil det ofte anderledes, og Sofias valg har alvorlige konsekvenser.

Som midaldrende må hun konstatere, at livet er som en skole, hvor man får svarene på de væsentlige og eksistentielle spørgsmål ved at konfronteres med livets udfordringer.

Uddrag af bogen
Jeg troede aldrig, at jeg kunne vænne mig til ensomhed, og jeg troede heller ikke, jeg kunne komme til at frygte at komme væk herfra, selvom jeg i mange år ønskede det og ventede på et mirakel, som gjorde det muligt for mig. Men en indre stemme siger mig nu, at jeg sikkert også vil kunne tilpasse mig kommende omstændigheder, ligegyldigt hvordan de vil være, med eller uden ledsager. Fordi jeg, et menneske med kendte og ukendte egenskaber, er i stand til at overleve, uanset hvor umulige de nye udfordringer vil forme sig.

Om forfatteren
Nooshin Kazemian (født 1968) stammer fra Teheran I Iran, hvorfra hun har sin bachelor i engelsk litteratur. I 1994 blev hun gift med en iransk flygtning og kom til Danmark. Hun fik sin bachelor som bioanalytiker og arbejdede på hospital i mange år. Hun har altid haft stor interesse for skønlitteratur. Levende begravet er hendes første roman.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Rómantík

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Forlaget Mellemgaard
Útgefið:
2016-03-08
ISBN:
9788793420748

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"