Mellem ting: Foucaults filosofi Hljóðbrot

Mellem ting: Foucaults filosofi

Prófa Storytel

Mellem ting: Foucaults filosofi

Höfundur:
Anders Fogh Jensen
Hljóðbók

"Mellem ting - Foucaults filosofi" er en præsentation af det filosofiske grundlag for og en gennemgang af de vigtigste temaer i Michel Foucaults (1926-1984) filosofi. Foucault besidder en velfortjent plads blandt de betydeligste moderne franske tænkere, da hans værk af bøger, artikler og forelæsninger har haft en afgørende betydning indenfor en del forskellige videnskabelige discipliner.

"Mellem ting - Foucaults filosofi" er skrevet af Anders Fogh Jensen, der i bogen gennemgår den franske tradition i videnskabsteoretisk tænkning for at vise Foucaults inspiration. Udover dette indeholder bogen også en gennemgang af utallige af Foucaults tekster såsom Galskabens historie, Ordene og tingene og Overvågning og straf.

Anders Fogh Jensen (f.1973) er filosof, Diploméd’Études Approfondies fra Sorbonne og Ph.D.fra Københavns Universitet. Han er dramatiker, foredragsholder, forfatter og fader til samtidsindrammende begreber som projektsamfundet og pseudoarbejde. Han er en hyppigt brugt filosofisk stemme i radio, TV og aviser. Anders er forfatter til bøgerne Metaforens magt, Mellemting – Foucaults filosofi, Magtens kartografi– Foucault og Bourdieu, Projektsamfundet, Projektmennesket, Epi-demos, Hvordan skal jeg leve mit liv Kierkegaard?, Pseudoarbejde og senest Narrative samtaler – Forklaringer fra maskinrummet. Flere af disse bøger er også udkommet på engelsk. Anders har bl.a. skrevet teaterstykket De danser alene om projektmenneskets liv og færden i projektsamfundet. Han er en erfaren underviser ved landets universiteter og han står bag Dannelsesrejser.dk og Filosofisk konfirmation.dk

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Forlaget Filosoffen
Útgefið:
2021-01-15
Lengd:
13Klst. 36Mín
ISBN:
9788794140980

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"