Mellemleder: Akut krisehjælp til chefen i midten Hljóðbrot

Mellemleder: Akut krisehjælp til chefen i midten

Mellemleder: Akut krisehjælp til chefen i midten

Höfundur:
Palle Steffensen
Hljóðbók
Rafbók

AKUT KRISEHJÆLP TIL CHEFEN I MIDTEN. Det er ikke altid lige nemt at være mellemleder. Rollen er på én gang uundværlig og ulidelig. Mellemledere befinder sig som en lus mellem to negle, klemt mellem det øverste ledelseslag og medarbejderne i forsøget på at gøre begge parter tilfredse. De fokuserer på opgaver, der er unødvendige, og bruger deres tid forkert. De tør ikke træffe beslutninger. De er bange for at tage den nødvendige svære samtale med den medarbejder, der måske for få måneder siden var en god kollega og ven. Og de er for dårlige til at udfordre deres øverste chefer. Som mellemleder skal man både kunne lede nedad og opad. Mellemledere har akut brug for hjælp!

Igennem bogens eksempler, interviews med erfarne ledere og konkrete gode råd bliver du klædt på til rollen som chefen i midten.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2017-11-23
Lengd:
2Klst. 31Mín
ISBN:
9788772001494

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2017-04-28
ISBN:
9788771803471

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"