16 Umsagnir
4.75
Tungumál
danska
Flokkur
Barnabækur
Lengd
6Mín

Mickey - Den tapre skrædder

Höfundur: Disney Lesari: Sonny Lahey Hljóðbók

En ung skrædder klasker syv fluer på én gang, men da han vil fortælle det til byens folk, misforstår de ham. De tror, at han har dræbt syv kæmper på én gang. Derfor beder kongen ham om at drage ud for at besejre den kæmpe, der hærger i området. Hvis han klarer det, får han en stor pose penge og ikke mindst lov til at gifte sig med prinsesse Minnie.

Slå ørerne ud og tag på eventyr med Mickey, Minnie, Fedtmule, Pluto, Anders, Andersine og resten af Andeby. Flyv med Mickey på rumrejse, vær med, når Fedtmule fanger en kæmpefisk og bliver konge, og kæmp imod superskurke med Magiske Minnie og Power-Pluto. På med handsken og din allerflotteste hat – nu skal vi af sted!

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!

© 2019 SAGA Egmont (Hljóðbók) ISBN: 9788726300239 Þýðandi: Heidi Skriver Olsen

Skoða meira af