Mikaël Hljóðbrot

Mikaël

Prófa Storytel

Mikaël

Höfundur:
Herman Bang
Hljóðbók
Rafbók

Den berømte maler Claude Zoret har en plejesøn ved navn Eugéne Mikaël, som han for flere år siden har samlet op i Prag. Da den russiske prinsesse Zamikof sidder model til et portræt, forelsker Mikaël sig dybt i hende, hvilket får katastrofale følger.

slx

Herman Bang (1857-1912) var en dansk kritiker, forfatter og journalist. I 1880 brød han igennem med romanen "Håbløse slægter", og siden blev det til en lang række værker inden for forskellige genrer. Herman Bang er kendt for sin impressionistiske skrivestil og var en af hovedkræfterne bag det moderne gennembrud i dansk litteratur.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lytteratur
Útgefið:
2018-12-06
Lengd:
6Klst. 7Mín
ISBN:
9788770301534

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Rosenkilde
Útgefið:
2017-09-26
ISBN:
9788711506271

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"