Mischling Hljóðbrot

Mischling

Prófa Storytel

Mischling

Höfundur:
Affinity Konar
Hljóðbók
Rafbók

År 1944 kommer tvillingsystrarna Pearl och Stasha till Auschwitz med sin mamma och morfar. De sätts i Mengele Zoo, nazisternas mänskliga experimentverkstad med tvillingar. Flickorna upplever förskräckliga fasor och de personligheter de en gång har delat klyvs nu i två: Pearl blir ansvarig för det sorgliga, det goda och det förflutna. Stasha får stå för det roliga, det vildsinta och framtiden. På vintern försvinner Pearl. Stasha sörjer sin tvilling, men håller fast vid tanken att Pearl fortfarande lever. När lägret befrias av Röda armén ger hon sig ut genom Polens förödelse för att hitta Pearl och försöka forma sig en framtid.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Skáldsögur
Titill á frummáli:
Mischling
Þýðandi:
Cecilia Berglund Barklem

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Bokförlaget Polaris
Útgefið:
2017-12-15
Lengd:
12Klst. 21Mín
ISBN:
9789188647351

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Bokförlaget Polaris
Útgefið:
2017-12-15
ISBN:
9789188647245

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"