Mit liv som enestående: 16 samtaler om det MODNE SINGLELIV – i medgang og modgang Hljóðbrot

Mit liv som enestående: 16 samtaler om det MODNE SINGLELIV – i medgang og modgang

Prófa Storytel

Mit liv som enestående: 16 samtaler om det MODNE SINGLELIV – i medgang og modgang

Höfundur:
Camilla Lindemann
Hljóðbók
Rafbók

ÆRLIGE SAMTALER OM DET MODNE SINGLELIV

1,6 millioner danskere lever alene. Det kan der være mange grunde til. Camilla Lindemann, som selv er single, er nysgerrig efter at vide, hvordan andre mageløse griber deres liv an. Hvad tænker de? Hvilke overvejelser om fremtiden gør de sig? Har de gode råd? Venter de kun på, at en partner skal dukke op af disen, eller vogter de deres frihed med gitter og hængelås? Dater de på nettet? Har de et sexliv? Bliver de grebet af angst ved tanken om at bo alene i et sommerhus?

I MIT LIV SOM ENESTÅENDE taler Camilla Lindemann med 16 modige mænd og kvinder mellem 45 og 78 år. De fortæller om deres erfaringer med at leve alene, men også om, hvordan de hver især har forvaltet livets lod.
Læs blandt andre om Katja Iversen, der savner en lind strøm af sex i sit liv. Muslimske Nadia Mouna, der efter en skilsmisse stadig tror på tosomheden. Michael Ziegler, der aldrig har boet sammen med en kvinde. Signe Wenneberg, der dagligt bliver konfronteret med, at andre synes, at måden, hun lever sit singleliv på, er forkert. Kristen Bjørnkjær, der synes, det var en befrielse at slippe ud af sexlivets tvang. Og slutteligt om Camilla Lindemann, der stiller sig selv de samme nærgående spørgsmål, som hun har udsat sine samtalepartnere for.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Sjálfsrækt

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2019-02-07
Lengd:
7Klst. 6Mín
ISBN:
9788770362481

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2019-02-07
ISBN:
9788770362610

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"