Mysteriet om det purpurfarvede påskeæg Hljóðbrot

Mysteriet om det purpurfarvede påskeæg

Mysteriet om det purpurfarvede påskeæg

Höfundur:
Lasse Bo Andersen
Hljóðbók
Rafbók

Et kostbart, gammelt emaljepåskeæg – beklædt med guld og ædelsten – skal sælges på auktion, da det bliver stjålet og en uskyldig myrdet.

Mesterdetektiven Vic Baskerstreet og hans trofaste assistent, Edgar Poulardrovsky, kaster sig ud i opklaringen af mysteriet. Sagen kompliceres dog af, at påskeægget bærer navnet »Poulardrovsky-ægget« og er lavet af Edgars oldefar!

Blandt de mistænkte er en russisk olie- milliardær, en farverig tv-reklamepersonlighed, en tyk skrothandler og enearvingen til et multinationalt kattemadsfirma.

Det går ikke så nemt med at opklare sagen – og pludselig må Vic Baskerstreet se sin bedste ven blive arresteret for både tyveri og mord!

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lytteratur
Útgefið:
2019-04-18
Lengd:
4Klst. 13Mín
ISBN:
9788770301961

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
SAGA Egmont
Útgefið:
2018-12-17
ISBN:
9788726131536

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"