Når lyngen blomstrer

Når lyngen blomstrer

Når lyngen blomstrer

Rafbók

Her lå hun og hulkede højt.

Hun gled ind og ud af bevidstheden, ind og ud af lys og mørke. Vekslede mellem kaos og stilhed.

Til sidst var der kun mørke og stilhed omkring hende, og hendes krop lå lille og svag på de hårde klinker.

Sarah vokser op med følelsen af, at hun ikke er værd at elske. I et desperat forsøg på at passe ind, tager hun uddannelse efter hendes forældres ønsker, gifter sig med ungdomskæresten og får en datter med ham.

Langsomt sniger en destruktiv adfærd sig ind, der for en tid hjælper med at holde følelserne og angsten på afstand.

En dag bliver hun brat tvunget til at gøre op med det trygge, og hun bringes ud på kanten af livet. Spørgsmålet er om hun formår at tage imod hjælpen, der kommer fra helt ukendt front?

Når lyngen blomstrer er en medrivende og sårbar fortælling om en kvinde, der farer vild i livet, og som i sin søgen efter værdighed, mod og styrke må træde på helt nye stier.

Forfatteren Anne Møller-Johansen (f. 1977) bor sammen med sin mand og to teenagedrenge i Vejle. Hun har hele sit liv elsket at skrive og skabe historier. ”Når lyngen blomstrer” er hendes debutroman.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Forfatterskabet.dk
Útgefið:
2019-08-22
ISBN:
9788793755888

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"