1 Umsagnir
3
Seríur
Hluti 51 af 61
Tungumál
danska
Flokkur
Ævisögur

Ninka interviewer Svend Johansen

Höfundur: Anne Wolden-Ræthinge Rafbók

"- Og så har det vist sig at være en særlig charme, at jeg var halt. Elskværdige damer sagde: Åh, ham må vi gøre noget ekstra for. Og det er der no'en, der har gjort. På grund af mit skæve ben.

Elskeligheden selv sidder i en stueetage på Rosbæksvej og omfatter én med et mildt, tværskuende malerblik.[...] Svend johansen har i det hele taget gennem et langt, bevæget liv indlagt sig en stribe æresfulde fortjenester."

Ninka interviewer den danske skuespiller Svend Johansen, der blev særlig kendt og elsket for sin rolle i filmklasseren "Soldaterkammerater".

Ninka var i mange år kendt og elsket for sine personlige og dybegående portrætter af nogle af det 20. århundredes største, danske kulturpersonligheder.

Anne Wolden-Ræthinge, også kendt som Ninka (1929-2016) var en dansk journalist og forfatter, der blandt andet udmærkede sig ved sine dybdegående portrætter og interviews af alt fra revykonger til royale, skuespillere til erhvervsfolk. I 1974 vandt Ninka den hæderkronede Cavlingpris for sine mange interviews.

© 2021 SAGA Egmont (Rafbók) ISBN: 9788726196634

Skoða meira af