Nynnes Dagbog Hljóðbrot

Nynnes Dagbog

Prófa Storytel

Nynnes Dagbog

Hljóðbók

Nynnes dagbog er et næsten ærligt selvportræt af en kvinde, der hader helligdage, mister halvdelen af sit hår Sankt Hans aften og gang på gang lover sig selv aldrig mere at blande champagne, hvidvin, rødvin, cognac, gin, tequila, og øl.

Nynnes dagbog er også historien om et år og nogle måneder med impuls-shopping, solo-ferie, julefrokost, tømmermænd, Brødrene Olsen og Ally McBeal. Med venner, veninder, mødre og mænd. Især mænd.

"'Nynnes dagbog' er en komedie, en stor joke, en kæmpespøg, men der er bid i satiren mod medielivet og det forvirrede kønsliv." - Connie Bork/Politiken

Tungumál:
danska
Flokkur:
Rómantík

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2007-01-01
Lengd:
5Klst. 20Mín
ISBN:
9788711301050

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"