Oven vande Hljóðbrot

Oven vande

Prófa Storytel

Oven vande

Höfundur:
Jane Aamund
Hljóðbók
Rafbók

Charmerende og humoristisk portræt af københavnerkvinden Juliane, hendes ægteskaber og det brogede familieliv i et arbejdermiljø i Ovengaden oven Vandet på Christianshavn i 1880’erne.

Jane Aamunds skildring af den skrappe, men gæve Juliane blev folkeeje med filmatiseringen af Klinkevalstrilogien i 1999.

Oven vande, trilogiens tredje del, følger Julianes søn, Joseph, gennem en turbulent karriere som sanger på Det kongelige Teater, som ægtemand og som succesfuld ejendomsmægler.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Rómantík

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2020-10-26
Lengd:
6Klst. 50Mín
ISBN:
9788772380643

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2018-11-01
ISBN:
9788772008387

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"