Perlen Hljóðbrot

Perlen

Prófa Storytel

Perlen

Höfundur:
John Steinbeck
Lesari:
Paul Becker
Hljóðbók

Den fattige fisker Kino forsørger sin kone og sin lille dreng ved at dykke efter perler på bunden af Den Mexicanske Golf. En dag finder Kino en perle på størrelse med et havmågeæg, og fundet vækker et håb om økonomisk sikkerhed og et løfte om et bedre liv for familien.

Da nyheden om Kinos fund spreder sig i den lille by, blusser det op i grådigheden hos befolkningen, der tyer til alle midler for at få fat i Kinos perle.

PERLEN, som udkom i 1945, er en enkel og klassisk historie om de lidenskaber den store perle fremkalder, og om de mennesker, hvis skæbne den bliver en del af.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2016-03-07
Lengd:
2Klst. 43Mín
ISBN:
9788711618387

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"