Peter Pedal og rumraketten Hljóðbrot

Peter Pedal og rumraketten

Peter Pedal og rumraketten

Höfundur:
H.A. Rey
Hljóðbók
Rafbók

En dag får Peter et spændende brev. Der er nogle videnskabsfolk, der har brug for hans hjælp. De mangler en klog lille abe til at flyve deres rumraket. Og Peter vil altid gerne hjælpe!

I flere årtier har den lille nysgerrige abe, Peter Pedal, begejstret børn og vakt lykke verden over - ikke mindst i USA, hvor han blev 'født' og er kendt som Curious George.

H.A. Rey (1898-1977) var en tysk forfatter og illustrator bosat i USA. Sammen med sin hustru, Margret Rey, skabte han de klassiske historier om Peter Pedal.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur
Þýðandi:
Anne Lund Gillesberg

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
SAGA Egmont
Útgefið:
2020-01-30
Lengd:
2Mín
ISBN:
9788726308099

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
SAGA Egmont
Útgefið:
2020-01-31
ISBN:
9788726308280

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"