Rasmus Klump og hans venner - Finder nye venner Hljóðbrot

Rasmus Klump og hans venner - Finder nye venner

Prófa Storytel

Rasmus Klump og hans venner - Finder nye venner

Hljóðbók

Tag med Rasmus Klump og hans venner på spændende eventyr! Rasmus Klump og hans venner finder nye venner indeholder de seks fortællinger: På ski - På jagt efter en møjsengøjser - Futkarl - Ve ækvator - Den herreløse pakke - Pandekagetyven.

Rasmus Klump har været en kendt og elsket figur blandt børn og barnlige sjæle, siden den første tegneserie om den lille bjørn og hans venner udkom i 1951. Rasmus Klump elsker pandekager og sammen med hans venner Pingo, Skæg og Pelle tager han på eventyr jorden rundt ombord på det gode skib Mary.

Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), skabte den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn. Rasmus Klump bor i dag i Tivoli i København.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2012-12-04
Lengd:
24Mín
ISBN:
9788711387092

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"