Rasmus Klump PIXI Julekalender Hljóðbrot

Rasmus Klump PIXI Julekalender

Prófa Storytel

Rasmus Klump PIXI Julekalender

Lesari:
Sonny Lahey
Hljóðbók

Rasmus Klump og vennerne elsker december! Og selvom december kan føles lang, er der både travlt og tid til eventyr i Rasmus Klumps juletid. Rasmus Klumps Pixi®-julekalender indeholder 24 Pixi®-historier med en sød historie fra Rasmus Klumps trygge univers til hver dag i december.

Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), især er kendt som skaber af den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn.
Per Sanderhage (f. 1952) har gennem en lang karriere arbejdet som redaktør, oversætter, forfatter og tegner. Han har blandt meget andet sendt Rasmus Klump ud på nye eventyr og har i fineste stil videreført Carla og Vilhelm Hansens streg og sprogtone.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Carlsen
Útgefið:
2021-10-12
Lengd:
1Klst. 37Mín
ISBN:
9788728061916

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"