35 Umsagnir
3.2
Tungumál
sænska
Flokkur
Fantasía & Scifi
Lengd
9Klst. 27Mín

Rubinmannen

Höfundur: Peter Tägtström Lesari: Henrik Ståhl Hljóðbók

Författaren Axel Ekving har under en tid burit på en hemlighet. Något som ingen skulle tro på – hans ofattbara superkrafter. Under hela tiden som Axel känt till sina förmågor har han dolt dem så gott han kunnat, aldrig visat dem för någon. Men Axel hade svårt att hålla tillbaka sin nyfikenhet, sin stora nyfikenhet på om det kanske fanns fler som han, och om de kanske hade svaret på varför han fått sina krafter?

Det blev hans inspirationen till hans bästsäljare, science-fiction-boken Rubinmannen. Han visste inget annat sätt att nå ut med budskapet om hans krafter, för att kontakta läkare eller någon myndighet var uteslutet. Han hoppades att om det fanns fler som honom så skulle de läsa boken och känna igen sig, och till slut kanske söka upp honom.

Vid en boksignering blev han uppsökt av en man som visade sig veta om Axels förmågor, en man med samma krafter. Det blev upprinnelsen till en rad makabra händelser och intriger långt ifrån vad han kunde drömma om. Aldrig hade Axel trott att hans liv skulle ta ett sådant spår som denne man ledde in honom på.

© 2020 Bookea (Hljóðbók) ISBN: 9789189281783

Skoða meira af