Samlede skrøner fra et rejseliv Hljóðbrot

Samlede skrøner fra et rejseliv

Samlede skrøner fra et rejseliv

Höfundur:
Jørn Riel
Hljóðbók
Rafbók

Jørn Riel fortæller veloplagt og underfundigt sine anekdoter fra hele verden - fra Fyn over Paris og Grønland til Ny Guinea. Han beretter kærligt og finurligt om små hændelser, der på én gang er lokalkarakteristiske og alment menneskelige.

"Samlede skrøner fra et rejseliv" består af i alt 28 skrøner og udgives i anledning af, at Jørn Riel har modtaget Det Danske Akademis Store Pris for sit omfattende forfatterskab, hvor "Samlede skrøner fra et rejseliv" udgør en slags selvbiografi i skrøneform.

OM BOGEN
"Jørn Riel har en fabelagtig evne til at fortælle, så man som læser ikke kan slippe bogen igen. Han fortæller med både lune og kærlighed, og selvom man ofte sidder og klukker under læsningen, så er der også altid alvor i hans beretninger. Han har et stort menneskekendskab, og den nysgerrighed og kærlighed, han møder verden med, er noget, vi alle kunne lære af."
- Litteratursiden

"Når vi læser om lokummet, der kogte over, om de to canadiske gæs skudt i selvforsvar eller om den norske svensker og bjørnejægeren Åsen, der fik den sælsomme mikstur 10 mio enheder penicillin og et halvt glas Aalborg sprøjtet ind i sin fede røv med håndsleben hestekanyle - så er vi med igen."
- Information

"Jørn Riel har atter en gang vist sig som en fremragende forfatter i en ny samling skrøner."
- Berlingske Tidense

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2013-11-12
Lengd:
7Klst. 12Mín
ISBN:
9788711344361

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2014-01-17
ISBN:
9788711345719

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"