Skal vi knalde, mens vi venter? Hljóðbrot

Skal vi knalde, mens vi venter?

Prófa Storytel

Skal vi knalde, mens vi venter?

Lesari:
Morten Remar
Hljóðbók
Rafbók

Det er 2001. I København går 33-årige Ditlev rundt og skumler. Han er for gammel til at være ung – og for ung til at være gammel – og hans kæreste er netop skredet uden et ord som forklaring. Hvad skal han nu stille op med sin plan om evig lykke, villa, vovse og kernefamilie? For pokker, når kvinden i hans liv tilsyneladende ikke vil indfinde sig, hvad skal man så med den der kærlighed? Overvinder den virkelig alt? Og er det okay at knalde lidt, mens man venter på den eneste ene?

Skal vi knalde, mens vi venter? er en bittersød roman om den første forelskelse, det første kys, det første breakup, den næste forelskelse, det næste kys – og så lidt sex – det næste breakup og det tredje kys, det næste knald og ... og ... og – lige indtil måske en dag ...

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Skriveværkstedet
Útgefið:
2019-05-16
Lengd:
5Klst. 49Mín
ISBN:
9788797084823

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Skriveværkstedet
Útgefið:
2019-05-16
ISBN:
9788797084816

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"