Skattkammarön: Ett halsbrytande äventyr Hljóðbrot

Skattkammarön: Ett halsbrytande äventyr

Prófa Storytel

Skattkammarön: Ett halsbrytande äventyr

Hljóðbók
Rafbók

Allt börjar en regnig dag i Skottland på 1880-talet. Robert Louis Stevenson sitter med sin styvson Lloyd och har tråkigt. De börjar rita en karta över en påhittad, öde ö med floder och höga berg, och de börjar fantisera om vilka som är på väg till den där öde ön. Det kanske är pirater ... Resultatet blev Skattkammarön, en av världens mest kända böcker.

Författaren Andreas Palmaer har bearbetat Robert Louis Stevenson klassiska äventyrsberättelse till en oerhört spännande, rikt ljudsatt lyssningsupplevelse!

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Storytel Kids
Útgefið:
2020-04-03
Lengd:
12Mín
ISBN:
9789178398645

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Storytel Kids
Útgefið:
2020-04-03
ISBN:
9789178398713

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"