SkyWorld #2: Samleren Hljóðbrot

SkyWorld #2: Samleren

SkyWorld #2: Samleren

Höfundur:
Christian Guldager
Lesari:
Torben Sekov
Hljóðbók
Rafbók

Sirius er blevet en ægte himmelpirat. Men så snart han føler sig hjemme hos piraterne, bliver alt taget fra ham. Kong Brago er efter himmelpiraterne og deres skattekort, og inden længe er Sirius, Hira og Warron nødt til at finde de fire spor som skal lede dem til den magiske Humon-maske der kan redde Hiras far. Men det næste spor befinder sig i en fæstning som tilhører en menneskeædende cyborg. Eventyret fortsætter i Himmelrigets farligste by ... SkyWorld er en episk science fiction-fortælling om flyvende monsterfisk, venskab og helten i os alle.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Tellerup.dk
Útgefið:
2015-11-18
Lengd:
1Klst. 12Mín
ISBN:
9788758822419

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Tellerup.dk
Útgefið:
2013-02-05
ISBN:
9788758812991

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"