127 Umsagnir
3.48
Seríur
Hluti 52 af 221
Tungumál
sænska
Flokkur
Rómantík
Lengd
5Klst. 48Mín

Slav under kärleken

Höfundur: Barbara Cartland Lesari: Ida Olsson Hljóðbók og Rafbók

Den unga och undersköna Yamina är fast i Konstantinopel under Krimkriget. När hon blir utsatt för en våldsam mobb och fruktar för sitt liv tar hon sin tillflykt i sultanens harem. Men här kan hon inte stanna länge – den här gången flyr hon dock inte för sitt liv utan för att behålla sin dygd. Gömd i en resväska, maskerad som en gåva från sultanen, bärs Yamina ombord på ett skepp som ska bli hennes räddning. Äntligen är hon i säkerhet! Tills hon hör rösten till mannen som tagit emot väskan. Det är en man hon avskyr och hellre är hon kvar i haremet – eller död – än att vara fast på ett skepp med en typ som honom.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

© 2017 SAGA Egmont (Hljóðbók) ISBN: 9788711739563 © 2017 SAGA Egmont (Rafbók) ISBN: 9788711653746 Þýðandi: Eva Wennbom

Skoða meira af

Aðrir kunnu líka að meta...